top of page
Een bewoner van Ter Heide maakt een hartjessymbool met zijn handen

Gelukjes geven

Geluk geven kan op verschillende manieren: via tijd, aandacht en financiële middelen. Alle drie giften van een enorme waarde waarvan je zelf ook het geluk van geven ervaart. Help jij ons om het leven van onze bijzondere bewoners te verrijken? 

Steunmogelijkheden

Tijd schenken

Een beetje van je vrije tijd invullen als vrijwilliger, dat kan één op één met een bewoner, of als ondersteuning tijdens fiets- of wandeltochten, of als helpende hand op één van onze evenementen, ...

Aandacht schenken

Je aandacht schenken ... hoe doe je dat? En hoe verschilt het van vrijwilliger zijn? Als je minder tijd hebt om je als vrijwilliger te engageren, kan je ook met wat aandacht Ter Heide ondersteunen. Je kan één van onze woonbuurtprojecten steunen, een actie delen of er zelf eentje opzetten en deze delen met je netwerk.

Financiële steun

Alle kleine beetjes helpen. En veel kleintjes maken een groot verschil. Je kan ons steunen via een vrije gift (zo klein of groot als je zelf beslist). Giften vanaf 40 euro per jaar zijn fiscaal aftrekbaar. Hiervoor ontvang je dan ook een fiscaal attest dat je bij je belastingaangifte kan voegen.

 

Daarnaast kan je ervoor kiezen om één van onze woonbuurtprojecten te steunen, een schenking in natura over te maken of een deel van je nalatenschap te schenken aan Ter Heide.

Giften en sponsoring
Trooper
Trooper

Trooper

Je kan Ter Heide ook steunen door online te shoppen via Trooper: een website voor al je online shopping die ervoor zorgt dat je Ter Heide GRATIS steunt met je online aankopen, zonder één euro meer te betalen.

 

Hoe werkt het?

  • Je gaat naar onze pagina op Trooper (https://trooper.be/terheide).

  • Je kiest je shop en klikt op de banner (vb. Coolblue). De link weet dat jij ons wil steunen.

  • Je doet gewoon je aankoop zoals altijd, zonder een euro extra te betalen.

  • De shop betaalt een percentje aan onze organisatie. Gemiddeld krijgen wij € 5 per aankoop van € 100.

 

Sponsorprojecten

Deelnemende bedrijven Inclusieve Bedrijfschallenge

Dankzij de bedrijven die deelnemen aan onze eerste Inclusieve Bedrijfschallenge halen we heel wat gelukjes binnen. Niet alleen in de vorm van financiële steun, maar ook in de vorm van tijd die zij vrijmaken voor onze bewoners. Bedankt voor jullie warme en inclusieve bijdrage!

logo-dynatos-color.jpg
LOGO-CONSTRUCT.png
INZ.png
Logo Zonhoven.png

Vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op:

bottom of page