top of page

Inclusieve Bedrijfschallenge

Met onze Inclusieve Bedrijfschallenge willen we laten zien dat onze bewoners meer zijn dan hun beperking. Op dit sportief feest nodigen we bedrijven uit de regio uit om samen met onze bewoners in gemengde teams te strijden voor de overwinning. Maar de echte winst zit hem vooral in samen plezier maken en herinneringen creëren.  

Het geluk van geven

Geluk schuilt vaak in een klein hoekje. Met een sponsorpakket en deelname aan onze Ter Heide Bedrijfschallenge geef je als bedrijf vele gelukjes. Zowel in tijd, aandacht, gezelschap als financieel. De opbrengst gaat namelijk rechtstreeks naar onze bewoners. 

Benieuwd welke projecten je met je deelname steunt? Neem een kijkje op 'Steun ons'.

D29E9362.jpg

Editie 2024

Dankzij de bedrijven die deelnamen aan onze eerste Inclusieve Bedrijfschallenge halen we heel wat gelukjes binnen. Niet alleen in de vorm van financiële steun, maar ook in de vorm van tijd die zij vrijmaken voor onze bewoners. Bedankt voor jullie warme en inclusieve bijdrage!

logo-dynatos-color.jpg
LOGO-CONSTRUCT.png
INZ.png
Logo Zonhoven.png

Komende events

Wil je graag aanwezig zijn op één van onze evenementen? Op onze homepagina vind je steeds toekomstige events. Volg ons op sociale media voor de meest recente updates. 

bottom of page