top of page

za 21 dec

|

Euroscoop Genk

Ter Heide Movie Time

Na het grote succes van de Kampioenenfilm 2 jaar geleden, organiseert Fietsplezier voor iedereen een nieuwe editie van Ter Heide Movie Time ten voordele van Ter Heide. Dit jaar kan je genieten van de film ‘F.C. De Kampioenen 4: Viva Boma’.

Inschrijven via link (zie tekst)
Andere evenementen bekijken
Ter Heide Movie Time
Ter Heide Movie Time

Tijd en locatie

21 dec 2019 10:00 – 13:00

Euroscoop Genk, C-Mine 1, 3600 Genk, Belgium

Over het evenement

Inschrijven & ticketverkoop

Koop je tickets door je te registreren via volgende link: https://forms.gle/PLM1ZvoeMh6DSsPr9 

Over Movie Time

Op zaterdag 21 december 2019 kan je weer genieten van een leuke en ontspannende filmvoormiddag met ‘F.C. De Kampioenen 4: Viva Boma’. Deze voormiddag zijn de filmzalen van Euroscoop Genk enkel toegankelijk voor de mensen die Ter Heide een warm hart toedragen. Iedereen is van harte welkom: bewoners, medewerkers, ouders, sympathisanten … en breng gerust nog een aantal vrienden mee!

Je bent welkom vanaf 10.00 uur voor de ontvangst met een glaasje cava of frisdrank; de film start om 10.30 uur. Ná de voorstelling krijgt iedereen de mogelijkheid om op de foto te gaan met Bieke, Pascale én Carmen, die speciaal voor Ter Heide Movie Time naar de Euroscoop komen.

Praktisch

  • Tickets worden enkel in voorverkoop aangeboden t/m 15 december 2019
  1. online reserveren kan je via deze link  (tickets af te halen op de dag zelf in Euroscoop Genk)
  2. op het secretariaat van elke campus (cash te betalen bij afhalen van tickets)
  3. in het Genker plantencentrum (cash te betalen bij afhalen van tickets)
  • Prijs van de tickets: € 10,00 per persoon. Hierin zit de prijs voor de film, het ontvangstdrankje en deelname aan de tombola. Elk filmticket biedt 10 kansen om een mooie prijs te winnen. De hoofdprijs van dit jaar is een led-tv. De winnende nummers worden na de filmvoorstelling bekendgemaakt en verschijnen ook op onze website. 
  • Omwille van organisatorische redenen is de reservatie pas definitief na betaling van de bestelde tickets.
  • Ben je rolstoelgebruiker? Geef dit dan duidelijk door bij jouw inschrijving. Gezien de beperkte plaatsen, willen we hier zo goed mogelijk rekening mee houden.

Deel dit evenement

bottom of page