top of page

di 12 okt

|

App Het Nieuwsblad

Stem op onze Belevingsdag!

Het project 'Belevingsdag' van Ter Heide werd door Trooper en Het Nieuwsblad genomineerd als één van 5 kanshebbers binnen provincie Limburg. Stem via de app van het Nieuwsblad en bezorg onze bewoners de Belevingsdag van hun dromen!

Stemmen kan via de app
Andere evenementen bekijken
Stem op onze Belevingsdag!
Stem op onze Belevingsdag!

Tijd en locatie

12 okt 2021, 19:00 CEST – 17 okt 2021, 23:50 CEST

App Het Nieuwsblad

Over het evenement

Ter Heide diende een tijdje terug een project in bij Trooper en Het Nieuwsblad. Via hun 'Waarmakers'-actie konden wij ons droomevenement doorgeven. In elke provincie wordt 1 winnaar geselecteerd die een financieel duwtje in de rug krijgt om zijn droom waar te maken. Ter Heide zit bij de 5 genomineerden van Limburg! Om te winnen hebben we jouw stem nodig!

Droomevent: Belevingsdag

Wij dromen van een mooie Belevingsdag voor onze bewoners. De steun kunnen we heel goed gebruiken om Belevingsmaterialen aan te kopen die ook ná die dag nog gebruikt kunnen worden. Denk maar aan een smaak- en geurtuin op hoogte of muzikale en voelelementen in ons snoezelbos.

Stem mee!

Hoe kan jij helpen? Van 11 tot 17 oktober kan je voor ons project stemmen in de app van Het Nieuwsblad (enkel in de app, niet via de site). De vereniging met de meeste stemmen zal uiteindelijk zijn droom zien waargemaakt worden. Per provincie is er maar één winnaar, dus stemmen verzamelen is belangrijk!

  1. Installeer de app van Het Nieuwsblad.
  2. Op de startpagina van de app zal je een banner zien van ‘Waarmakers’. Klik hierop.
  3. Je krijgt per provincie een overzicht te zien van de genomineerde projecten.
  4. Stem op Ter Heide.
  5. Deel dit project! Voor deze actie hebben we véél stemmen nodig, dus laat je buren, vrienden, familie en kennissen weten dat ze voor Ter Heide moeten stemmen.

Elke stem telt! Hopelijk kunnen we met jullie hulp onze bewoners een onvergetelijke dag bezorgen!

Deel dit evenement

bottom of page