top of page

do 29 okt

|

Online actie

Rolstoelfietsen voor campus Genk

Help jij de bewoners van campus Genk om meer gezonde fietstochten te kunnen maken? Steun dan ons fietsproject. Samen met jou zorgen we voor meer mogelijkheden om er met een elektrische fiets opuit te trekken.

Meer info in de tekst
Andere evenementen bekijken
Rolstoelfietsen voor campus Genk
Rolstoelfietsen voor campus Genk

Tijd en locatie

29 okt 2020, 19:00 – 31 dec 2020, 23:00

Online actie

Over het evenement

In Ter Heide vinden we sporten & bewegen een essentieel onderdeel van het welzijn van onze bewoners. Eén van de activiteiten die erg geapprecieerd wordt is fietsen. Via de crowdfundingsactie 'Supporters voor G-sporters' van G-Sport Vlaanderen willen we daarom dit jaar zorgen voor de aankoop van een Funtrain en een Fun2go.

Ambitieus bedrag

Via de actie van G-Sport Vlaanderen proberen we € 8 000 in te zamelen via allerlei acties (crowdfunding). Voor eind december 2020 moet dit bedrag op de rekening van G-sport Vlaanderen staan. Daarna doet G-sport Vlaanderen er via hun sponsors € 12 000 euro bij en kunnen we overgaan tot de aankoop van onze fietsen voor campus Genk.

Hindernis

Corona strooit helaas roet in ons eten. Om aan de nodige centjes te geraken, werken we samen met onze partners van het Calluna Team. Zij zouden via de Cambatoertocht en hun spaghettifeest aan de middelen proberen te verzamelen. Jammer genoeg hebben ze beide moeten afgelasten, dus zullen we op een andere manier aan de nodige fondsen moeten geraken.

Hoe kan jij helpen?

Elke bijdrage, hoe klein ook, kunnen we gebruiken om ons doel te bereiken. Ken je mensen die Ter Heide een warm hart toedragen en ons willen steunen? Spreek hen aan. Onze bewoners zijn je dankbaar.

Je kan ons steunen op 3 manieren:

  1. Doe een schenking op ons fiscaal rekeningnummer BE90 0910 1151 4232 (gebruik ‘Actie G-sport Vlaanderen’ als vermelding). Giften op ons rekeningnummer zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro per jaar. Hiervoor ontvang je dan ook een fiscaal attest. Tot eind december is jouw gift vanaf € 40 nog voor 60% in plaats van 45% aftrekbaar. Wij engageren ons om alle schenkingen te bundelen en over te maken aan G-Sport Vlaanderen.
  2. Doe een bijdrage op de website van G-sport Vlaanderen voor het project van Ter Heide: https://www.supportersvoorgsporters.be/projecten/ter-heide-genk-0
  3. Word supporter van G-sport Vlaanderen en meld je aan voor het project van Ter Heide. We hebben minstens 200 supporters nodig om de sponsoring te krijgen. Dit kost niets. Je moet hiervoor enkel jouw naam en gegevens doorgeven op de website van G-sport Vlaanderen: https://www.supportersvoorgsporters.be/word-supporter?project=57907

Wil je meer weten over dit project? Neem dan gerust contact op met activeringscoördinator Tony Antheunis (tony.antheunis@terheide.be of 011 81 94 00).

Deel dit evenement

bottom of page