top of page

za 08 okt

|

Sportpiste Sint-Lodewijk

Levensloop Genk - Team Ter Heide fans & friends

Van zaterdag 8 oktober 14.30 uur tot zondag 9 oktober 14.30 uur vindt Levensloop Genk plaats, een groots evenement van Stichting tegen Kanker. Ook Ter Heide neemt dit jaar deel aan Levensloop Genk. Maak deel uit van team Ter Heide en laat je groot hart zien voor mensen met kanker.

Levensloop Genk - Team Ter Heide fans & friends
Levensloop Genk - Team Ter Heide fans & friends

Tijd en locatie

08 okt 2022, 14:30 – 09 okt 2022, 14:30

Sportpiste Sint-Lodewijk, Mosselerlaan 110, 3600 Genk, Belgium

Over het evenement

Levensloop Genk

Levensloop Genk is een 24-uurs evenement waarbij je samen kan wandelen en lopen in estafette en je je solidair toont met de Vechters (mensen met of na kanker). Als team zorg je ervoor dat er elk uur iemand op de loop- of wandelpiste staat om jouw team te vertegenwoordigen, want ook kanker is er 24/7.

Levensloop gaat naar goede gewoonte door op de piste van Sint-Lodewijk. Wie liever meer afstand houdt of geen fan is van drukte kan dit jaar ook voor het eerst een route van 4 of 6 kilometer volgen buiten de piste.

Team Ter Heide

Vanuit Ter Heide willen we een zo groot mogelijk team op poten zetten om mensen met kanker een hart onder de riem te steken. Elk teamlid betaalt € 10 inschrijvingsgeld dat Stichting tegen Kanker gebruikt voor wetenschappelijk kankeronderzoek en projecten die bijdragen aan het welzijn van mensen met kanker en hun naasten.

Wil jij op 8 of 9 oktober ook mee wandelen of lopen met ons team? Schrijf je dan in via: https://www.levensloop.be/teams/ter-heide-fans-friends. Bij de aanmaak van jouw profiel duid je aan dat je ‘Team Ter Heide fans & friends’ wil vervoegen. Stuur nadien ook een mailtje naar kari.feys@terheide.be met de melding wanneer je komt wandelen. Zo krijgen wij een duidelijk overzicht van de momenten waarop we nog volk zoeken om mee te lopen. Iedereen is welkom in team Ter Heide!

Vind je het moeilijk om je digitaal in te schrijven? Dan kan je steeds om hulp vragen aan het onthaal van Ter Heide of je de dag zelf ter plaatse aanmelden bij de inschrijvingsstand.

Deel dit evenement

bottom of page