top of page

za 14 okt

|

Sportpiste Sint-Lodewijk

Levensloop Genk 2023 - Team Ter Heide fans & friends

Van zaterdag 14 oktober 14.30 uur tot zondag 15 oktober 14.30 uur vindt Levensloop Genk plaats, een groots evenement van Stichting tegen Kanker. Ook Ter Heide neemt dit jaar deel aan Levensloop Genk. Maak deel uit van team Ter Heide en laat je groot hart zien voor mensen met kanker.

Levensloop Genk 2023 - Team Ter Heide fans & friends
Levensloop Genk 2023 - Team Ter Heide fans & friends

Tijd en locatie

14 okt 2023, 14:30 – 15 okt 2023, 14:30

Sportpiste Sint-Lodewijk, Mosselerlaan 110, 3600 Genk, Belgium

Over het evenement

Levensloop Genk

Levensloop Genk is een 24-uurs evenement waarbij je samen kan wandelen en lopen in estafette en je je solidair toont met de Vechters (mensen met of na kanker). Als team zorg je ervoor dat er elk uur iemand op de loop- of wandelpiste staat om jouw team te vertegenwoordigen, want ook kanker is er 24/7.

Levensloop gaat naar goede gewoonte door op de piste van Sint-Lodewijk. Wie liever meer afstand houdt of geen fan is van drukte kan overdag ook een route van 4 of 6 kilometer volgen buiten de piste (niet begeleid).

Het is dit jaar ook weer mogelijk om onder begeleiding van het Calluna Team deel te nemen aan een fietstocht van 30 km. Deze gaat door op de volgende momenten:

  • zaterdag 14 oktober: 16-18 uur
  • zondag 15 oktober: 9.30-11.30 uur

Fiets je liever alleen? Dan kan je ook een plannetje opvragen bij het onthaal.

Team Ter Heide fans & friends

Vanuit Ter Heide willen we een zo groot mogelijk team op poten zetten om mensen met kanker een hart onder de riem te steken. Elk teamlid betaalt € 10 inschrijvingsgeld dat Stichting tegen Kanker gebruikt voor wetenschappelijk kankeronderzoek en projecten die bijdragen aan het welzijn van mensen met kanker en hun naasten.

Wil jij op 14 of 15 oktober ook mee wandelen of lopen met ons team? Schrijf je dan in via: https://www.levensloop.be/teams/ter-heide-fans-friends-0. Bij de aanmaak van jouw profiel duid je aan dat je ‘Team Ter Heide fans & friends’ wil vervoegen. Stuur nadien ook een mailtje naar kari.feys@terheide.be met de melding wanneer je komt wandelen. Zo krijgen wij een duidelijk overzicht van de momenten waarop we nog volk zoeken om mee te lopen. Iedereen is welkom in team Ter Heide!

Vind je het moeilijk om je digitaal in te schrijven? Dan kan je je de dag zelf ook ter plaatse aanmelden bij de inschrijvingsstand.

Deel dit evenement

bottom of page