top of page

zo 08 sep

|

Ter Heide Zonhoven

Foodtruckfestival Sma(a)k

Op zondag 8 september komt het gezellige foodtruckfestival SMA(A)K naar Zonhoven. Ter Heide Zonhoven wordt dan voor 1 dag omgetoverd tot één groot sfeervol openluchtrestaurant.

Inschrijven voor dit evenement is niet noodzakelijk
Andere evenementen bekijken
Foodtruckfestival Sma(a)k
Foodtruckfestival Sma(a)k

Tijd en locatie

08 sep 2019, 11:00 – 20:00

Ter Heide Zonhoven, Jacob Lenaertsstraat 33, 3520 Zonhoven, Belgium

Over het evenement

Als bezoeker van sma(a)kfestival word je ondergedompeld in een smaakvolle droomwereld. De ideale plaats om met vrienden en familie te onthaasten en vooral heerlijk te genieten van al dat lekkers. Van de allerkleinste mondjes tot de zevende maag van grote eters en van Aziatisch tot Zuid-Amerikaans: op sma(a)kfestival vindt iedereen iets naar zijn goesting. De foodtruckers serveren de smaakvolste gerechten en bruisendste drankjes. 

Maar SMA(A)K is méér dan heerlijke streetfood & drinks

MUSIC & DANCE

Hippe beats, rock-‘n-roll, … de platenspeler draait op volle toeren. 

Alles mag, niets moet! Genieten is de boodschap! 

KIDS

Ook de allerkleinsten blijven niet op hun honger zitten: grote speelblokken, springkastelen, kindergrime, & heel veel leuke spelletjes. Kinderen baas op SMA(A)K!

SFEER & GEZELLIGHEID

Ze zeggen niet voor niets ‘proef de gezelligheid’: lichtslingers, vlaggetjes, picknickbanken, gezellige zithoeken … & nog veel meer! Ontdek het op SMA(A)K! Met SMA(A)K brengen we mensen samen. Het ongedwongen karakter van dit evenement doet mensen genieten. SMA(A)K is een droomwereld waar iederéén zijn goesting vindt.

GRATIS INKOM 

Hét hoofdingrediënt? Beleving die áltijd naar meer smaakt. En de toegang, die is volledig gratis. 

RONDLEIDINGEN

Vanaf januari 2020 verhuizen een aantal bewoners van Ter Heide (woonbuurt Oase, Ven en het Dagcentrum) naar een nieuwe locatie in campus Zonhoven. Deze zondag kan je in primeur al 2 van de nieuwe leefgroepen bezichtigen tijdens een rondleiding. Rondleidingen gaan door om 14.00 uur, 16.00 uur en 17.00 uur. Geïnteresseerden kunnen zich hiervoor aanmelden aan de nieuwbouw van dagcentrum 't Ven (volg de bewegwijzering).

MOTORRUN

Tijdens de jaarlijkse motorrun, gaan heel wat zijspanrijders met de bewoners van Ter Heide op dagtocht. De aankomst van deze indrukwekkende stoet wordt dit jaar rond 15.00 uur voorzien in campus Zonhoven.

Deel dit evenement

bottom of page