top of page

zo 25 sep

|

Camba

Cambadag 2022

Op zondag 25 september organiseert het Calluna Team de 17de Cambadag. Fiets met ons mee op een bijna uitsluitend Genks parcours!

Cambadag 2022
Cambadag 2022

Tijd en locatie

25 sep 2022, 08:00 – 26 sep 2022, 11:00

Camba , Woudstraat 15, 3600 Genk, Belgium

Over het evenement

Met veel plezier organiseert het Calluna Team dit jaar de 17de editie van de Camba MTB Toertocht. Vertrek en aankomst zijn nog steeds op de Camba-terreinen en het parcours situeert zich bijna uitsluitend op Genks grondgebied. En dan mag de omgeving van de terrils van Waterschei en Winterslag natuurlijk niet ontbreken! Daarnaast zijn er nog enkele nieuwe parels bijgekomen zoals de Stiemervallei, de Melberg en de Sint-Martensberg. 

Kinderen kunnen geniete van een apart kidsparcours van 7 km. Daarbij kunnen ze kiezen of ze dit parcours, al dan niet samen met hun ouders, één of meerdere keren rijden. Zoals steeds is er voor de deelnemers halfweg fruit, een wafel of een sportdrank voorzien.

De vroege starters kunnen de finale van het wereldkampioenschap wielrennen in Australië vanaf 7.30 uur live volgen op het grote scherm aan de startplaats. De aankomst is voorzien tussen 8.00 en 9.00 uur.

Praktisch

Datum: zondag 25 september 2022

Start & aankomst: Camba, Woudstraat 15, 3600 Genk

Vertrek: tussen 8 uur & 11 uur (tijdsslots van 30 minuten)

Afstanden:

  • Volwassenen: 32 km en 45 km (rode Camba pijlen)
  • Extra lus van 10 km Melberg (gele VWB-pijlen)
  • Kidstour: 7 km (mauve Stad Genk pijlen)

Inschrijven: om dit evenement zo veilig mogelijk te organiseren, vragen we om maximaal op voorhand in te schrijven en te betalen. Tickets voor volwassenen zijn via voorverkoop € 1 goedkoper.

Inschrijven kan via deze link.

Bij aankomst: na afloop heeft iedereen de kans om het zweet en de vermoeidheid door te spoelen met een frisse pint en om bij enkele BBQ-stokjes en een gezellige babbel nog eens na te kaarten. 

De opbrengst van dit evenement gaat integraal naar Ter Heide.

Deel dit evenement

bottom of page