top of page

zo 26 sep

|

Camba

Cambadag 2021

Op zondag 26 september organiseert het Calluna Team de 16de Cambadag. Fiets met ons mee op een bijna uitsluitend Genks parcours!

Inschrijven kan vanaf nu
Andere evenementen bekijken
Cambadag 2021
Cambadag 2021

Tijd en locatie

26 sep 2021, 08:00 – 11:00

Camba, Woudstraat 15, 3600 Genk, Belgium

Over het evenement

Met veel plezier organiseert het Calluna Team dit jaar opnieuw de Camba MTB Toertocht. De tocht is voor deze 16de editie in een nieuw kleedje gestoken. Vertrek en aankomst zijn nog steeds op de Camba-terreinen, maar het parcours situeert zich bijna uitsluitend op Genks grondgebied. En dan mag de omgeving van de terrils van Waterschei en Winterslag natuurlijk niet ontbreken!

Praktisch

Datum: zondag 26 september 2021 

Start & aankomst: Camba, Woudstraat 15, 3600 Genk 

Vertrek: tussen 8 uur & 11 uur 

Afstanden:

  • Volwassenen: 32 km, 45 km of 55 km
  • Kinderen: er is een vrijliggend parcours voorzien van 7 km door het bos van Hengelhoef dat meerdere keren gereden kan worden

Inschrijven: om dit evenement zo veilig mogelijk te organiseren, vragen we om maximaal op voorhand in te schrijven en te betalen. Prijs: € 6,5 voor alle afstanden, € 4,5 voor VWB-leden, kinderen tot 14 jaar gratis.

Inschrijven kan via deze link.

Bij aankomst: na afloop wordt zoals steeds gezorgd voor een hapje en een drankje. Ook bewoners van Ter Heide zullen hier kunnen genieten van een gezellig terrasje.

De opbrengst van dit evenement gaat integraal naar Ter Heide voor de aankoop van elektrische rolstoelfietsen voor de bewoners.

Voorzorgsmaatregelen

Hou het voor jezelf en andere deelnemers veilig en draag steeds een mondmasker wanneer je geen 1,5 meter afstand kan bewaren. Bij het inschrijven/aanmelden vragen we je sowieso een mondmasker te dragen. Wil je achteraf gezellig iets drinken of eten op het terras? Fijn! Wij volgen hiervoor dezelfde regels als in de horeca: bij verplaatsen draag je een mondmasker, aan tafel mag het af. Ontsmet/was ook geregeld je handen met de daarvoor voorziene materialen.

Voel je je de dag zelf niet zo goed of vertoon je symptomen die aan COVID-19 doen denken? Blijf dan thuis en neem contact op met het Calluna Team (ludo.schrijvers@telenet.be) indien je op voorhand inschreef en betaalde. Meet uit voorzorg voor je vertrekt je temperatuur. Ligt die op of hoger dan 37,5°? Dan blijf je best thuis.

Deel dit evenement

bottom of page