top of page

wo 08 mei

|

Atletiekpiste Zonhoven

1ste editie Inclusieve Bedrijfschallenge Ter Heide.

Kom supporteren voor onze bewoners! Afspraak woensdag 8 mei 2024 op de atletiekpiste in Zonhoven van 13.30 tot 16.30 uur voor de 1ste editie van de Ter Heide Inclusieve Bedrijfschallenge. Kom onze bewoners een hart onder de riem steken en beleef de strijd voor de overwinning mee vanop de eerste rij.

Vragen? Contacteer Sigrun vrijblijvend op 0475/290 175 of via e-mail: sigrun.jorissen@terheide.be
Andere evenementen bekijken
1ste editie Inclusieve Bedrijfschallenge Ter Heide.
1ste editie Inclusieve Bedrijfschallenge Ter Heide.

Tijd en locatie

08 mei 2024, 13:30 – 16:30

Atletiekpiste Zonhoven, Muizenstraat z/n, 3520 Zonhoven, België

Over het evenement

Samen over de streep

Op woensdagnamiddag 8 mei 2024 gaat de 1ste editie van de Ter Heide Inclusieve Bedrijfschallenge door op de Atletiekpiste van Zonhoven. Een sportief feest waarop gemengde teams van onze bewoners en werknemers van bedrijven in vijf challenges elkaar uitdagen voor de overwinning. De echte winst zit hem vooral in samen plezier maken en herinneringen creëren. En ook jij bent van harte welkom! 

Programma

  • 13.30u Start challenges
  • 15.30u Finalespel
  • 16u Prijsuitreiking
  • 16u30 Voorzien einde

De challenges

  • Fiets- en rolstoelrace
  • Parcours met grote bal lopen
  • Drummen (ja, om het meeste decibels te produceren)
  • Met glans van de schans (een zeepglijbaan af, om ter snelst)
  • Ervaar het maar (wie vindt de meeste bonen in een emmer mais?)

Kom supporteren

Een wedstrijd zonder supporters is als koffie zonder koekje. Dus smeer je stembanden, leg je spandoek klaar en kom op woensdag 8 mei 2024 tussen 13.30u en 16.30u supporteren op de Atletiekpiste in Zonhoven (Muizenstraat z/n, 3520 Zonhoven).

Het geluk van geven

Geluk schuilt vaak in een klein hoekje. Dat ervaren onze bewoners. Maar vaak ook de gevers, die ons met een vol hart vertellen over het geluk van geven dat zij ervaren. Met een sponsorpakket en deelname aan onze Ter Heide Bedrijven Challenge geven bedrijven vele gelukjes. Zowel in tijd, aandacht, gezelschap en financieel. Hartelijk bedankt aan de deelnemende bedrijven, dankzij hen halen we extra sponsoring binnen om van Ter Heide nog meer een warme thuis te maken: Rezinal, Forest Fwd, Dynatos, Ethias, Willemen Construct, vzw IN-Z, Schildermans Vandael bvba, Gemeente Zonhoven. 

Meer info?

Voor meer informatie kan je contact opnemen met onze fondsenwerver Sigrun Jorissen op het nummer 0475/290 172 of via email: sigrun.jorissen@terheide.be

Deel dit evenement

bottom of page