top of page

zo 10 sep

|

Feestzaal Ter Heide Zonhoven

19de Run Ter Heide

Tijdens de motorrun beleven onze bewoners de dag van hun leven. Meerijden op een motor is een niet vanzelfsprekende ervaring, maar wel eentje waarvoor je zeker wordt beloond met een grote glimlach!

Registratie werd afgesloten
Contacteer ons bij vragen
19de Run Ter Heide
19de Run Ter Heide

Tijd en locatie

10 sep 2023, 08:00 – 15:00

Feestzaal Ter Heide Zonhoven, Kruisstraat z/n, 3520 Zonhoven, België

Over het evenement

Voor het 19de jaar op rij, organiseren we een motorrun om onze bewoners de dag van hun leven te bezorgen. Dit jaar starten we in Ter Heide Zonhoven om na een tussenstop bij Intesa in Borgloon uiteindelijk terug te keren naar het beginpunt. Heel wat enthousiaste zijspanrijders staan elk jaar weer paraat om er een fantastische dag van te maken voor bijzondere mensen. 

Natuurlijk verwelkomen we ook graag nieuwe gezichten. Voel jij het kriebelen? Schrijf je dan snel in vóór 15 augustus 2023. Deelname is gratis voor zijspanrijders. Passagiers op duozit betalen € 8. Trikes zijn ook welkom.

Planning

  • 08.00 uur: toewijzing passagier
  • 08.30 uur: brunch
  • 10.30 uur: vertrek in Ter Heide Zonhoven
  • 12.30 uur: tussenstop in Intesa (Borgloon)
  • 15.00 uur: aankomst in Ter Heide Zonhoven

Aankomst

De aankomst van de motorrun in campus Zonhoven is ook elk jaar een fantastische belevenis. Wil jij de kleurrijke stoet van zijspannen komen bewonderen en de bewoners en zijspanrijders toejuichen? Dan ben je om 15 uur zeer welkom op het middenplein in campus Zonhoven. Je moet hier niet voor inschrijven. Iedereen is welkom.

Deel dit evenement

bottom of page