top of page

zo 12 sep

|

Ter Heide Zonhoven

19de Run Ter Heide

Tijdens de motorrun beleven onze bewoners de dag van hun leven. Meerijden op een motor is een niet vanzelfsprekende ervaring, maar wel eentje waarvoor je zeker wordt beloond met een grote glimlach!

Registratie werd afgesloten
Contacteer ons bij vragen
19de Run Ter Heide
19de Run Ter Heide

Tijd en locatie

12 sep 2021, 08:00 – 15:00

Ter Heide Zonhoven, Jacob Lenaertsstraat 33, 3520 Zonhoven, Belgium

Over het evenement

Voor de 19de keer organiseren we een motorrun om onze bewoners de dag van hun leven te bezorgen. Dit jaar starten we in Ter Heide Zonhoven om via 't Weyerke in Heusden-Zolder uiteindelijk terug te keren naar het beginpunt. Heel wat enthousiaste zijspanrijders staan elk jaar weer paraat om er een bijzondere dag van te maken voor bijzondere mensen. Natuurlijk verwelkomen we ook graag nieuwe gezichten. 

Na een jaartje overslaan wegens coronamaatregelen staan we te popelen om deze mooie traditie terug op te starten! Voel jij het kriebelen? Schrijf je dan snel in vóór 1 augustus 2021. Deelname is gratis voor zijspanrijders. Passagiers op duozit betalen € 8. Trikes zijn niet toegestaan om veiligheidsredenen.

Planning:

  • 08.00 uur: toewijzing passagier
  • 08.30 uur: brunch
  • 11.30 uur: vertrek in Ter Heide Zonhoven
  • 12.30 uur: tussenstop in 't Weyerke (Heusden-Zolder)
  • 15.00 uur: aankomst in Ter Heide Zonhoven

Inschrijven op voorhand is verplicht. We verwachten van alle deelnemers dat ze zich houden aan de geldende coronamaatregelen (social distance, mondmasker dragen, gebruik van ontsmettingsmiddelen etc.).

Deel dit evenement

bottom of page