Goede ondersteuning voor onze bewoners is maar mogelijk als er een optimale samenwerking is tussen medewerkers die gemotiveerd en competent zijn.

Ter Heide heeft 5 open opvangplaatsen Klik hier als je geïnteresseerd bent

Onze medewerkers

    Elke dag zetten meer dan 600 medewerkers zich in om de best mogelijke ondersteuning te bieden aan onze bewoners. Zij maken rechtstreeks of onrechtstreeks het verschil voor onze bewoners en hun omgeving. Iedere medewerker draagt zijn steentje bij en samen vormen ze de drijvende kracht en bepalen ze de toekomst van Ter Heide. Om die reden doen we ons best om onze medewerkers gemotiveerd en betrokken te houden. Want medewerkers die gedreven en gelukkig zijn, functioneren beter, zorgen voor een aangename sfeer binnen de organisatie en hebben een positieve uitstraling naar de bewoners toe.

    Onze kijk ten aanzien van medewerkers en hun behoeften verschilt in wezen niet van de manier waarop we onze bewoners benaderen, m.n. gericht op respectievelijk kwaliteit van werken en kwaliteit van bestaan. We zijn er bijvoorbeeld van overtuigd dat medewerkers maar gedreven zijn en zich maximaal willen blijven inzetten indien ze kunnen werken in een stimulerend en aangenaam samenwerkingsverband waarin ze gewaardeerd worden en waarin er mogelijkheden tot (zelf)ontwikkeling en inspraak zijn. De gewenste resultaten, oplossingen en omgangsvormen trachten we te bereiken door medewerkers aan te trekken en te ontwikkelen in functie van een werkhouding die overeenstemt met de kernwaarden van Ter Heide.

    ©2013 Ter Heide | Home | Contact | Vacatures | Privacyverklaring
    Website by Brainlane