Dankzij de erg gewaardeerde steun en inzet van vele vrijwilligers, vrienden en sympathisanten kunnen we net dat tikkeltje meer doen om onze bewoners gelukkig te maken.

Ter Heide heeft 5 open opvangplaatsen Klik hier als je geïnteresseerd bent

De Gezellen

Het aandeel van eigen medewerkers, ouders en bestuurders in de ontwikkeling van Ter Heide en het gelukkig maken van onze bewoners is groot, maar zeker geen honderd procent. Ter Heide is maar kunnen uitgroeien tot wat het momenteel is en kan zich nog meer ontplooien mede door de belangeloze inzet van vele geëngageerde en enthousiaste externe partners. Al deze mensen of groepen die zich engageren voor Ter Heide noemen we 'de Gezellen van Ter Heide'.

Het engagement dat van hen uitgaat heeft vele gezichten. De één zamelt geld in via het organiseren van een activiteit of komt fietsen en wandelen met onze bewoners. De ander gaat mee op kamp, maakt films en foto's of doet een schenking. Op die manier kunnen we concrete projecten financieren waarvoor er onvoldoende subsidies zijn en is extra hulp in de ondersteuning en dagbesteding van onze bijzondere groep van bewoners mogelijk.

De Gezellen zorgen dus rechtstreeks of onrechtstreeks mee voor een kwaliteitsvol leven voor onze bewoners. Om die reden zijn we, samen met de ouders, enorm dankbaar voor al hun steun en hulp en verwelkomen we nieuwe initiatieven met open armen.

©2013 Ter Heide | Home | Contact | Vacatures | Privacyverklaring
Website by Brainlane