We doen er alles aan om onze bewoners gelukkig te maken en hun kwaliteit van bestaan voortdurend te verbeteren door onvoorwaardelijk in te spelen op hun specifieke verwachtingen, wensen en noden.

Ter Heide heeft 6 open opvangplaatsen Klik hier als je geïnteresseerd bent

Zinvolle dagbesteding

Het vergroten of handhaven van het geluk van onze bewoners is onlosmakelijk verbonden met het aanreiken van een zinvolle dagbesteding. De uitdaging bestaat erin die activiteiten te ontwikkelen die een passend antwoord geven op de wensen en behoeften van de bewoners.

Dit kan vele vormen aannemen binnen Ter Heide: van aangepaste activiteitenprogramma's, sfeervolle ontmoetingsmomenten tot individuele bezigheden en een stimulerend aanbod op vrije momenten. Om de ontwikkeling van kinderen te stimuleren worden verder schoolse activiteiten aangereikt in de voorziening zelf of aan huis.

Het organiseren van dagbestedingsactiviteiten buitenshuis is bovendien een middel om bewoners deel uit te laten maken van de samenleving of om de samenleving binnen Ter Heide te brengen bv. via de vrijwilligerswerking als ondersteuning van het activeringsaanbod.

©2013 Ter Heide | Home | Contact | Vacatures | Privacyverklaring
Website by Brainlane