Ter Heide is een organisatie die een warme thuis wil zijn voor haar bewoners en een waardevolle plek voor al haar medewerkers die er samen met hen leven en werken.

Ter Heide heeft 6 open opvangplaatsen Klik hier als je geïnteresseerd bent

Logo

Wij hebben de missie, de waarden en de visie van Ter Heide visueel trachten weer te geven in ons logo. Het straalt uit waarvoor wij in essentie staan en de bijbehorende slagzin onderstreept nog eens op een kernachtige wijze deze visie.

Ons verhaal

Het verhaal van Ter Heide gaat ondubbelzinnig over mensen: bewoners, ouders, medewerkers, vrijwilligers, stagiairs, partners, ... Samen vormen we Ter Heide en iedereen die deel uitmaakt van Ter Heide is bijzonder. Bijzonder in zijn mogelijkheden, ervaringen, emoties, behoeften en verwachtingen. Maar ook bijzonder in zijn bijdrage, in zijn rol, in zijn talenten.

De omhelzing

De omhelzende figuur verwijst naar de toewijding waarmee mensen binnen Ter Heide er willen zijn voor andere mensen. Iedereen binnen Ter Heide zet zich in om het beste uit mensen te halen, mensen sterker te maken en een toekomst te geven. Samen gaan we op zoek naar wat nu echt belangrijk is, naar die dingen die ons als mens beroeren. En dit willen we doen vanuit een dialoog die wordt gekenmerkt door evenwaardigheid, respect, competentie en openheid.

Warme kleuren

Om onze menselijke, warme en open identiteit nog meer te benadrukken, werd bovendien gekozen voor levendige en warme kleuren. Ter Heide wil immers een 'warme thuis' zijn, een plek waar iedereen zich thuis en gewaardeerd voelt.

Het puntje op de i

Uiteindelijk wil Ter Heide, vandaag en morgen, vanuit eensgezindheid en samenhorigheid, de puntjes op de i zetten en met stip op nummer 1 staan om een unieke plaats te zijn waar bijzondere mensen zorgen voor heel bijzondere gasten.

©2013 Ter Heide | Home | Contact | Vacatures | Privacyverklaring
Website by Brainlane