top of page

Ter Heide is thuiskomen

35 jaar inzichten over Ter Heide en de zorg voor bijzondere mensen. In dit boek neemt voormalig algemeen directeur Paul Geypen je mee op een reis doorheen 'zijn' Ter Heide en de inzichten die hij vergaarde tijdens zijn jaren in de organisatie.

Auteur Paul Geypen houdt zijn nieuwe boek vast

Over het boek

Ter Heide is thuiskomen geeft een stem aan mensen met zeer complexe zorgnoden en pleit voor een afwijkend beleid, nieuwe benadering en aanpak. Het boek belicht de noodzaak van een aangepast beleid dat zich richt op omgevingen creëren die aansluiten bij de unieke behoeften van deze kwetsbare groep. Bovendien biedt het een bijzondere inkijk in hoe gespecialiseerde zorg en infrastructuur bijdragen aan een beter leven en welzijn voor de bewoners van Ter Heide.

 

Geschreven door Paul Geypen, voormalig algemeen directeur van Ter Heide, biedt dit boek een uniek overzicht van 35 jaar geschiedenis en inzichten binnen de gespecialiseerde zorg voor bijzondere mensen. Paul Geypen deelt kritische inzichten in beleidsbeslissingen en hun impact op de zorg, ondersteund door persoonlijke verhalen van ouders, medewerkers en partners. Ter Heide is thuiskomen biedt een krachtige visie op inclusie, waarbij de waarde van voorzieningen centraal staat en pleit voor erkende, gespecialiseerde ondersteuning binnen een samenleving die elke stem waardeert.

Steun de bewoners
Bestel Ter Heide is thuiskomen via een klik op onderstaande knop. Met de aankoop van een boek draag jij rechtstreeks bij aan het levensgeluk van de bewoners. De opbrengst (€ 20 per boek) gaat integraal naar de woonbuurtprojecten van Ter Heide.

 

Benieuwd naar onze woonbuurtprojecten? Draag jouw steentje bij door ze te delen, een specifiek project te steunen of een actie op te zetten.

Naam Achternaam,

functie

"Een leerrijk boek dat een mooie inkijk geeft in de complexe wereld van voorzieningen voor personen met een beperking."

Vragen? Neem contact met ons op:

bottom of page