Bedankt voor jouw steun

Beste partner

 

De gevolgen van het coronavirus treffen ons allemaal en laten niemand onberoerd. Plots ziet de wereld er helemaal anders uit. Rondom ons merken we veel twijfels en onzekerheden op … Het pad op onze weg is misschien even niet zichtbaar, maar we geven niet op. Gelukkig kunnen we terugvallen op mensen zoals jij.

De afgelopen maanden hebben we heel wat warmte, steun en solidariteit mogen ervaren in Ter Heide. Aan het begin van deze pandemie hebben ongelooflijk veel mensen hun talenten ingezet om ons van herbruikbare mondmaskers te voorzien. Nadien volgden ook gelaatsschermen en andere benodigdheden. Op momenten waarop het voor ons niet gemakkelijk was om de nodige beschermingsmaterialen aan te kopen, toonden heel wat personen en bedrijven hun goed hart en schonken ons wat ze konden missen. Anderen zorgden voor tekens van appreciatie naar onze medewerkers toe of schonken onze bewoners iets lekkers.

Ook iedereen die zijn eigen netwerk aansprak om de noden van Ter Heide onder de aandacht te brengen, heeft er mee voor gezorgd dat wij onze medewerkers nog beter konden beschermen tijdens het verzorgen van onze kwetsbare bewoners.

Het is onmogelijk om iedereen op te noemen die zich voor ons, onze medewerkers en onze bewoners heeft ingezet de afgelopen maanden. Via deze weg willen we jou dan ook bedanken voor alle grote en kleine inspanningen. 1 000 maal bedankt voor alle steun en warmte die we van jou mochten ontvangen. De Ter Heidefamilie is er een waar we steeds op kunnen rekenen. Nogmaals van harte bedankt voor het gulle gebaar, de warme woorden, het hart onder de riem … namens de volledige Ter Heidegemeenschap.

 

Met vriendelijk groeten

 

Paul Geypen

Algemeen directeur